Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değsoruntirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada belde alır.

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve karmaşık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Antrasit rengi konut dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve yapmacık bir çekicilik tren. Antrasit servet sahibi gri tonlarıyla evin her düzında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Denk kellelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz adamakıllı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir hava yaratmamak bâtınin çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

İnternetin kendimi en refahlı ifade ettiğim düzlem bulunduğunu nüans ederek, komünikasyon tasarımı düzında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Dizayn Fakültesi'nden çıkışlı oldum.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve beğenilen bir estetikle donatmanın aliyyülâlâ bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon merasimsiz ve işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu dizge yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Antrasit renk koltuklarınız muhtevain şayeste bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza muvafık halı renkleri için temelı öneriler:

Oflaz bir antrasit uyumu daha fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar parafin aş damı dolapları ve parafin antrasit duvar boyas yeryüzü ile dengelenmiş.

Duvarlara da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş antrasit renk tonları olacaktır.

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile akort katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biriyi farklı tarzda dekorasyona akort esenlaması yüz sık sık tercih edilir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler tabii bir his yaratır antrasit gri boya ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page